}

Anunț de ultimă oră făcut de Cristian Tudor Popescu. Uite ce va face jurnalistul

Directorul publicatiei Gandul, Cristian Tudor Popescu, acorda un interviu agentiei MEDIAFAX, miercuri, 25 octombrie 2006. SIMONA DIMITRU / MEDIAFAX FOTO
Anunț de ultimă oră făcut de Cristian Tudor Popescu. Uite ce va face jurnalistul
Autor:

Anunț de ultimă oră făcut de Cristian Tudor Popescu! Celebrul jurnalist își va relua rolul de comentator de film cu o nouă emisiune la Digi 24. Emisiunea se va numi CinemaTePeca și va fi difuzată, începând cu 1 decembrie, în fiecare sâmbătă.

„Îmi pun din nou pălăria de filmofil ca să povestesc despre marele ecran pe micul ecran. Emisiunea CineTePrinde, 9 ani la Pro Cinema, renaşte în CinemaTePeca, la Digi24.”

În prima ediție, CTP va comenta primul film difuzat de Digi24 „Pădurea spânzuraților”, capodopera scriitorului Liviu Rebreanu, care a primit un an mai târziu premiul de regie la festivalul de la Cannes. Ultimul film regizat de Liviu Ciulei, „Pădurea spânzuraților”, a adus și consacrarea lui Victor Rebengiuc, aflat atunci la începutul carierei, potrivit paginademedia.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X