Anul Șobolanului de Metal, cel mai așteptat! Previziuni incredibile pentru 2020. Uite cum veți putea ține norocul de partea voastră.

Conform unui calendar care ține cont de ciclurile lunii, chinezii au sărbătorit Anul Nou, sub semnul Șobolanului de Metal, care a început la a doua Lună Nouă după solstițiul de iarnă.

Pentru chinezi, anul șobolanului a început prost, în plină epidemie de virus ucigaș, coronavirusul care a înspăimântat planeta. Cu toate acestea, acest început de an chinezesc a fost cel mai așteptat. Vedetele din toată lumea au petrecut la cele mai luxoase restaurante.

Ce ne rezervă Anul Șobolanului de Metal?

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

Numerologul și astrologul Mihai Voropchievici spune că acest an nu va fi blând, va fi un an în care va trebui să luptăm pentru a obține ce ne dorim.

În zodiacul chinezesc, primul venit în fața lui Buddha a fost șobolanul, zodie ce știe să se folosească de prieteni, de cunoștințe.

Atât Lidia Fecioru cât și Mihai Voropchievici recomandă să avem câte o monedă la colțurile ușii. Mai mult decât atât, ei spun că e bine să scriem nouă dorințe pe o foaie de hârtie roșie, căci roșul simbolizează norocul, foaie ce trebuie agățată într-un pom cât mai înalt.

Cei doi specialiști invitați în emisiunea „Adevăruri ascunse” mai spun că nu trebuie să împrumutăm bani la început de an chinezesc dacă vrem să avem parte de ei tot anul.

Sfaturile au fost oferite de Mihai Voropchievici, acompaniat de Lidia Fecioru, la Antena 3.

Dacă doriți să aflați mai multe despre anul nou chinezesc, citiți AICI.