Antonia a dat cartile pe fata! Artista a mintit si a fost prinsa fugind de acasa, in toiul noptii. Toate sacrificiile au fost facute pentru un baiat. Planurile de “evadare” i-au fost naruite in momentul in care a fost prinsa in fapt.

Antonia a fost un copil cuminte, iar nazbatiile din copilarie si le poate aminti cu greu. Desi nu au fost numeroase momente in care sa isi supere parintii, Antonia isi aduce aminte razand de o boacana care i-a adus cateva pedepse.

Indragita artista isi aminteste ca a incercat sa fuga in toiul noptii, de dragul unui baiat, doar pentru a-l intalni.

Situație complicată, mai ales dacă ne gândim că adolescenta de atunci nu dormea în casa ei, ci în casa celei mai bune prietene.

Citește și: Drama Danei Razboiu! Snopita in bataie de tata si mutilata de SOT

Lucrurile nu s-au intamplat ca la carte, Antonia fiind prinsa in momentul in care incerca sa evadeze, de catre mama prietenei.

”M-a amenințat că mă duce acasă și că le spune alor mei ce am făcut. Ceea ce s-a și întâmplat. M-a dus acasă, a sunat la interfon. Mama săraca la 3 dimineaţa, 4, nu ştiu cât era.. Alo, da? Da, doamnă. Am venit să îţi aduc fata că trebuie să vorbim. Foarte urât a fost. Mi-a fost foarte ruşine. M-au pedepsit şi aveau dreptate”

, a declarat artista amuzata.

Sursa: Antena1.ro