Antonia a spus totul despre relația cu primul iubit. Deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea, frumoasa cântăreață, în vârstă de 29 de ani,  nu a putut uita de primul său iubit.

Antonia a mărturisit în exclusivitate pentru a1.ro despre prima ei dragoste. Iubita lui Alex își amintește cu haz cu i-a prins mama lui împreună.

“Era cu un an mai mic decât mine. E mai mic, dar părea… Părea mai mare. Ţi-am zis, nu am avut mari probleme cu părinţii mei, adică, îi ascultam, în mare. Am încercat eu o fază odată când am dormit la o prietenă de-a mea. Mi-a dat încrederea asta. Da, poţi să te duci că e şi maică-sa acasă şi am sărit pe geam… Nu pe geam, pe uşă. Dar nu am ieşit din casă pe ascuns ca ca să fac ceva, ca să mă întâlnesc cu încă o gaşcă de prieteni. Ne-a prins maică-sa şi a zis: acum îți faci băgăjelul şi te duc acasă şi te spun mamei tale. Oooo, mamă ce frică mi-a fost. Te rog, nu, fac orice. Te rog, iartă-mă. Nu sunt un copil rău… Nu ştiu ce am zis oricum. M-a dus acasă, a sunat la interfon. Mama săraca la 3 dimineaţa, 4, nu ştiu cât era.. Alo, da? Da, doamnă. Am venit să îţi aduc fata că trebuie să vorbim. Foarte urât a fost. Mi-a fost foarte ruşine. M-au pedepsit şi aveau dreptate”, a spus Antonia.

Citește și: Oana Radu, confesiuni uimitoare: „După ce a murit am aflat că mă înșela...”

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii frumoși, Dominic și Akim, care purtau numele de familie al fostului soț al artistei.

Chiar dacă cei doi nu sunt căsătoriți, sunt cunoscuți pentru relația lor solidă, iar artistul se întelege foarte bine cu fiica cântăreței dintr-o casatorie anterioara (cu Vicențo), Maya.

alex velea antonia defectul tau