Antonia și Alex Velea, un cuplu sub semnul întrebării. Ce face artistul pentru a stârni invidia

Antonia și Alex Velea formează un cuplu stabil de mulți ani, iar relația dintre ei stârnește multă invidie. Declarațiile de dragoste primite de frumoasa cântăreață nu fac decât să scoată în evidență cât de mult se iubesc.

Antonia și Alex Velea, un cuplu sub semnul întrebării

„Aș putea să vorbesc foarte mult de Antonia în general. O iubesc extrem de mult. Sunt încântat de ea, o ador cu toată ființa mea, aș face orice pentru ea. Amândoi am trecut prin căsnicii eșuate și nu știu ce ar fi fost dacă nu ar fi apărut ea în viața mea. Înainte să fim iubți am fost prieteni o perioadă destul de lungă timp în care ne-am cunoscut, au fost 3-4 ani în care am fost amici. Ne-am cunoscut la studio. Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat ați vedea că e și mai frumoasă pe interior. Adică frumusețea asta care te lasă cu gura căscată, te lasă mască ar fi umbrită de frumusețea interioară. Nu că simt că m-am schimbat în bine, m-a ajutat în absolut tot”, a spus Alex, potrivit viva.ro.

Citește și:

Reamintim că Alex Velea va participa în emisiunii ”Asia Express”. Așa cum era de așteptat, zvonuri despre un eventual divorț a artistului de iubita sa, Antonia, au apărut instant.

Legat de acest subiect, Antonia a clarificat situația și a spus motivul pentru care nu îl poate însoți pe Alex Velea în competitia difuzată de Antena 1.

”Nu m-am gandit la aşa ceva. Însă unul dintre noi trebuia să rămână acasă cu copiii. Îmi va fi uşor cu copiii, pentru că mă vor ajuta mama mea şi părinţii lui Alex. Când sunt mulţi oameni în jurul lor, cei mici se alintă, dar sper să fie totul normal, ca până acum”, a spus Antonia.