Antonia și Alex Velea, de URGENȚĂ la SPITAL! Marți, Akim, fiul cel mare al cuplului , s-a confruntat cu probleme de sănătate și a avut  nevoie urgentă de îngrijiri medicale, astfel că Antonia și Alex Velea s-au prezentat la spital.

Antonia și Alex Velea s-au prezentat împreună cu fiul lor la o clinică privată din Capitală, iar paparazzii Cancan au surprins imagini emoționante cu ei.
După ce șoferul a parcat mașina în apropierea clinicii, îndrăgitul artist a coborât în grabă și s-a asigurat că iubita lui, Antonia, coboară în siguranță cu fiul lor, Akim.
În fotografii se vede cum Antonia pare îngrijorată, în timp ce Alex îl sărută pe obraz pe micuț, ca un tată grijuliu ce este.

Nu se știe de ce cei doi a trebuit să ajungă la clinică cu băiețelul lor, dar sperăm că lucrurile s-au rezolvat între timp.

Reamintim că Antonia şi Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste! S-au îndrăgostit unul de altul pe când ambii erau căsătoriţi şi au încercat, şi chiar au reuşit o vreme, să-şi ascundă idila, pentru a nu intra în gura lumii. Cei doi au doi copii împreună, pe Dominic Andrei şi pe Akim-Alexandru.

Sursă foto: Cancan