Antonia, planuri de nuntă și copii cu Alex Velea

Antonia, planuri de nuntă și copii cu Alex Velea
Antonia, planuri de nuntă și copii cu Alex Velea

Antonia a pus capăt unui scurt mariaj, dar nu se lasă intimidată de eșecul acestei despărțiri. Cântăreața a declarat la emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe ProTV, că și-ar dori să fie din nou mireasă și să mai aibă copii.

„Am 25 de ani, nu s-a oprit aici viaţa, ar fi frumos să mai fiu mireasă, să mai am copii. Deocamdată, nici eu nu ştiu cu cine aş vrea să fac copii”, a declarat Antonia, conform Click.ro.

Despre Antonia se scrie, de ceva vreme, că ar avea o relație cu Alex Velea. Cei doi nu au confirmat. Zilele trecute, Alex Velea a divorțat la notar, de soția sa, Ana, după un mariaj de trei ani.

În urma acestui triunghi amoros, Antonia a avut cel mai mult de suferit. După ce s-a aflat despre presupusa relație cu Alex Velea, Antonia a fost huiduită la numeroase concerte. Nici pagina ei de Facebook nu a scăpat neatinsă de valul de critici și de comentarii acide la adresa sa. Tocmai de aceea, Antonia a recunoscut că trece printr-o perioadă mai puțin plăcută.

„Încerc să fiu cât mai sinceră cu fanii mei, mai am momente când sunt tristă, acum trec printr-o perioadă mai grea, dar o să îmi revin. Vreau să încep viaţa asta fresh. Vreau să mă concentrez pe munca mea. Nu regret nimic. Poate găsesc nişte mici detalii, dar cred ca am făcut totul ca să fiu fericită. Fiecare persoană are povestea lor, nu aş schimba nimic. Perioda prin care trec m-a întărit şi m-a făcut putin mai sensibilă, mă doare când îi afecteaza pe cei din viaţa mea personala, ei nu au greşit cu nimic„, a mai spus Antonia.

Citiți și:

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X