evzmonden.ro Web analytics

Antonia NU s-a mai putut ABȚINE. IEȘIRE NERVOASĂ pe Facebook:„Minte cu nerușinare…“

Antonia NU s-a mai putut ABȚINE. IEȘIRE NERVOASĂ pe Facebook:„Minte cu nerușinare…“
Antonia NU s-a mai putut ABȚINE. IEȘIRE NERVOASĂ pe Facebook:„Minte cu nerușinare...“

Antonia nu s-a mai putut abține. Iubita lui Alex Velea, cu care are doi copii, a avut o ieșire nervoasă pe Facebook după ce a aflat că mai multe brand-uri îi folosesc numele pentru a-și promova produse pentru slăbit. Această situație a devenit deranjantă pentru ea și a postat un mesaj dur la adresa celor care vor să păcălească oamenii.

„Nu am făcut și nici nu fac reclamă la produse de slăbire. Orice brand care spune acest lucru minte cu nerușinare și induce consumatorii în eroare!’ , a scris Antonia pe Facebook.

Antonia  și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună doi băieți. Pe Dominic și pe Akim. Recent, frumosul cuplul Antonia-Alex au plecat în Italia pentru a-și petrece câteva zile alături de Maya, fiica artistei. Ca mamă, cântăreața de origine română, care de la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în America, se implică în diferite activități ce o fac fericită pe fiica ei.

Tags: ,

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X