Antonia, în lacrimi! Nu este tatăl ei biologic: „Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită”

Antonia a trăit o adevărată dramă atunci când a aflat adevărul legat de tatăl ei, lucru ce, probabil, a făcut-o să aprecieze mai mult importanţa familiei.

Antonia este o femeie împlinită, cu o carieră de succes şi o viaţă de familie perfectă, însă puţină lume ştie că Antonia a trăit clipe grele în momentul când a aflat o veste care a întristat-o. Mihai nu era de fapt tatăl ei biologic.și nici nu a avut ocazia să-și cunoască adevăratul părintele.

Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

„Antonia a crescut în America. Am plecat când avea ea 5 anișori cam așa, până atunci noi am călătorit prin Europa, am locuit 1 an în Norvegia, 1 an în Elveția, 1 an în Germania, 1 an în Anglia. Am fost cu fostul meu soț, tatăl Antoniei. Pentru noi a fost așa o aventură, hai să încercam ceva nou. Am plecat mai mult pentru a-i oferi ei un viitor mai bun. Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea”, a mărturisit mama Antoniei în cadrul emisiunii „Acces Direct”, potrivit voxbiz.ro.