}

Ce face Antonia pentru a-și recupera fetița de la fostul soț

Ce face Antonia pentru a-și recupera fetița de la fostul soț
Ce face Antonia pentru a-și recupera fetița de la fostul soț

Pentru a convinge judecătorii de faptul că este o mamă bună și că Maya ar trebui să-i fie încredințată, Antonia se preocupă de toate detaliile legate de viața sa.

De când s-a despărțit de Vincenzo, fostul ei soț care i-a dus fetița în Italia, la părinții lui, iar de atunci a refuzat să o mai înapoieze mamei sale, Antonia a fost extrem de atentă în ceea ce privește viața personală. S-a speculat faptul că artista ar avea o relație cu Alex Velea, care, la rândul său, a divorțat toamna trecută. Numai că, la un an de la aceste zvonuri, nu doar că Antonia și Alex Velea nu au confirmat, însă, cântăreața a avut grijă să nu fie văzută în compania vreunui bărbat, de teamă să nu-i pericliteze imaginea în fata instanței.

Recent, Antonia a rezolvat și problema locuinței și a închiriat un apartament spațios, în nordul Bucureștiului, pentru care plătește 1.500 de euro pe lună. Pentru artista suma nu este o problemă, pentru că ea câștigă foarte bine din concerte și este în stare de orice pentru a o recupera pe micuța Maya.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X