Antonia, despre CEL MAI MARE REGRET al vieții ei

Antonia, despre CEL MAI MARE REGRET al vieții ei
Antonia, despre CEL MAI MARE REGRET al vieții ei

Antonia se luptă să-și recâștige fetița, după ce fostul soț, Vincenzo, a luat-o în Italia, la părinții lui și nu a mai adus-o înapoi. De mai bine de șase luni, Antonia a încercat prin toate modalitățile posibile să-și convingă soțul să o lase pe micuța Maya în România, alături de mama ei. Însă, pentru că acest lucru nu s-a rezolvat, Antonia a apelat la ajutorul judecătorilor.

A avut, deja, prima înfățișare în fața judecătorilor, însă, pe cale legală, mai sunt necesari mulți pași până la rezolvarea acestei probleme.

Între timp, Antonia spune că va face tot posibilul pentru a-și recupera fetița și dezvăluie care este cel mai mare regret al vieții sale.

„Copilul trebuie să stea cu mama lui. Aşa este normal. Nu am vrut nici măcar un leu de la Vincenzo, singura mea dorinţă este să am fetiţa în custodia mea. Am să lupt pentru ea cu toate forţele şi sper ca fostul meu soţ să mă înţeleagă. Nu am să îl îndepărtez de Maya, ci o vom creşte în continuare împreună.

Greşeala mea a fost că am lăsat-o pe Maya să plece acum şase luni. Atunci mi s-a părut normal să o trimit la bunici şi la Vincenzo, am vrut să fie bine pentru ea, să nu o afectăm emoţional. O separare este grea pentru un copil şi intenţia mea a fost aceea de a ne înţelege, să o avem pe fetiţă la noi, pe rând. Însă, de când Maya a plecat la foştii mei socrii, ei nu au mai lăsat-o să vină acasă, iar lucrul acesta îmi rupe inima pentru că micuţa reprezintă totul pentru mine. Numai cine este mamă poate înţelege acest lucru.

O să lupt pentru ea cu toată lumea. Nu îmi place să fiu implicată în scandaluri, nu vreau să jignesc pe nimeni, sunt o persoană simplă şi la locul ei, aşa că am să fac totul în felul meu. Primul lucru intenţionez să mă duc în Italia să o văd pe fetiţa mea. Am să plec cât pot de repede, pentru că mi-e tare dor de Maya. Apoi, voi vedea câte înfăţişări voi mai avea la judecătorie, sper ca puţine, şi, la final, legea să mi-o încredinţeze”, a mai spus Antonia, conform Showbiz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X