Antonia este în stare de șoc! Un prieten a TRĂDAT-O în scandalul custodiei fetiței sale și a decis SOARTA PROCESULUI!

Antonia este în stare de șoc! Un prieten a TRĂDAT-O în scandalul custodiei fetiței sale și a decis SOARTA PROCESULUI!
Antonia este în stare de șoc! Un prieten a TRĂDAT-O în scandalul custodiei fetiței sale și a decis SOARTA PROCESULUI!

Antonia luptă cu întreaga familie Castellano pentru a-și recupera fetița, aflată în acest moment în Italia, la soțul său. Aflată în plin proces de custodie a micuței Maya, pe care tatăl său a luat-o vara trecută pentru a o duce la bunicii paterni, însă nu a mai adus-o înapoi, Antonia are de dus o bătălie extrem de dură.

Este suficient că Antonia are un dezavantaj pentru că toate concertele ei o poartă prin toată țara și nu îi poate asigura micuței siguranța de -i fi mereu alături. Apoi, familia Castellano este destul de influentă și în România, unde are mai multe afaceri, iar părinții lui Vincenzo, fostul soț al Antoniei, îi oferă micuței toate condiții: acces la o educație privată, un mediu de viață stabil, înconjurată de bunici, mătuși și verișori. Antonia știe că nu îi poate oferi toate acestea fetiței sale.

Tocmai de aceea, a fost un adevărat șoc pentru ea să afle că unul dintre prietenii ei, Cătălin Botezatu, a făcut declarații care nu o ajută deloc.

„Eu nu cred că este o nebunie ce se întâmpla între Antonia şi Vicenzo. Aşa se întâmplă când doi oameni divorţează. Vicenzo este în Italia cu fetiţa, iar pe Antonia am întâlnit-o la nişte premii. E firesc ca fiecare să lupte pentru copil. Eu ştiu ca micuţa se află pe maini bune şi este crescută în cele mai bune condiţii de bunica, mătuşa, sora lui Vicenzo şi Vicenzo. Face o mulţime de şcoli şi învaţă limbi străine. Micuţa este pe mâini bune şi are parte de o educaţie extraordinară. Nu spun că în ţară nu ar fi la fel”, a declarat Cătălin Botezatu pentru „Acces direct”. Astfel, în opinia lui Cătălin Botezatu, Antonia ar trebui să renunțe la acest proces și să accepte faptul că, de acum înainte, Maya va locui în Italia, cu rudele fostului său soț.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X