}

Antonia, în lacrimi din cauza fetiței sale. VEZI ce a spus micuța Maya | VIDEO

Antonia, în lacrimi din cauza fetiței sale. VEZI ce a spus micuța Maya | VIDEO
Antonia, în lacrimi din cauza fetiței sale. VEZI ce a spus micuța Maya | VIDEO

Antonia și Maya locuiesc în țări diferite. Atât pentru artistă, cât și pentru fiica sa, situația este extrem de dureroasă. Cu atât mai mult cu cât foștii socri ai Antoniei nu o lasă pe cântăreață să o ia în România pe Maya. Weekendul trecut, Antonia a avut concert la Roma și a profitat de ocazie pentru a merge la Napoli, acolo unde locuiește Maya, cu bunicii din partea tatălui.

Antonia a realizat și un mic clip video, alături de fetița ei, în care aceasta îi spune „mama„. Antonia este vizibil emoționată, iar din imagini se vede cât de greu îi este Antoniei să stea departe de fiica sa.

Mai mult decât atât, Antonia a fost supravegheată în permanență de bunicii fetiței și de rudele lor, atunci când au ieșit la plimbare. Iar o prietenă a Antoniei a dezvăluit și motivul pentru care artista a fost supravegheată. “Antonia e foarte fericită că şi-a văzut fetiţa, şi pentru că Maya i-a zis că o iubeşte. E tristă însă că i s-au supravegheat toate mişcările şi că nu a putut să meargă doar ea cu Maya la plimbare. Când s-au despărţit, iar fetiţa a întrebat-o de ce pleacă şi când mai vine, Antonia a plâns încontinuu“, a mai spus prietena Antoniei pentru Libertatea.ro.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X