}

Antonia, eforturi DISPERATE pentru a fi alături de fiica ei, Maya

Antonia, eforturi DISPERATE pentru a fi alături de fiica ei, Maya
Antonia, eforturi DISPERATE pentru a fi alături de fiica ei, Maya

În curând, Antonia va fi divorțată de soțul ei, Vincenzo Castellano. Chiar dacă mariajul lor a ajuns la final, Antonia și Vincenzo depun eforturi pentru a avea o relație civilizată, de dragul fiicei lor.

Zilele acestea, Antonia este în Italia, la Napoli, unde petrece câteva zile alături de fiica ei. Micuța Maya locuiește, din vara trecută, la bunicii din partea tatălui, iar Antonia nu a mai reușit să o aducă în țară. Toate vizitele artistei au loc la Napoli, sub atenta supraveghere a rudelor lui Vincenzo.

Chiar dacă nu se pune problema unei împăcări, Antonia este determinată să facă tot posibilul pentru a avea o relație civilizată cu fostul soț. Doar așa se poate asigura că își va putea vedea fiica oricând va dori.

„Chiar în aceste momente, Antonia e împreună cu Vincenzo şi fiica lor în Italia. Cu toate că procesul de divorţ merge mai departe, amândoi fac eforturi să-şi protejeze fiica de tensiunile inerente oricărei despărţiri (…) Cel mai mult contează fetiţa, iar Vincenzo este de acord că un copil are nevoie, pentru a fi fericit, să-i aibă alături şi pe mama, şi pe tata. Tot ceea ce îl interesează e ca micuţa să fie sănătoasă şi fericită”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru ziarulring.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X