}

O avocată celebră, despre situația Antoniei: „Dacă aş fi judecător, nu i-aş da copilul să-l crească, din moment ce a demonstrat că …”

O avocată celebră, despre situația Antoniei: „Dacă aş fi judecător, nu i-aş da copilul să-l crească, din moment ce a demonstrat că …”
O avocată celebră, despre situația Antoniei: "Dacă aş fi judecător, nu i-aş da copilul să-l crească, din moment ce a demonstrat că ..."

Dacă anul trecut a fost dificil pentru Antonia, din păcate pentru artista de 24 de ani, nici acest an nu va fi mai ușor. Cântăreața a depus o cerere, la începutul acestui an, la judecătorie, prin care solicită ca, printr-o ordonanţă prezidenţială, domiciliul fetiței sale, Maya, să fie stabilit la ea acasă.

În prezent, Maya (3 ani), locuiește la bunicii din partea tatălui, în Italia. Maya a mers acolo din vara anului trecut, însă, Vincenzo, fostul soț al Antoniei, a refuzat să o mai aducă în România. Cu un proces de divorț în desfășurare, Antonia a început și formalitățile de obținere a custodiei.

Însă, celebra avocată Paula Iacob se îndoiește de faptul că Antonia va reuși să obțină custodia fetei. Nu trebuie omis nici faptul că părinții lui Vincenzo Castellano provin dintr-o puternică familie de pe lângă Napoli, iar unchiul tânărului are afaceri și în România. Pe lângă avere, familia lui Vincenzo are și multă influență.

Avocata Paula Iacob a declarat, pentru ziarulring.ro, care sunt pașii care urmează, din punct de vedere legal: „Având în vedere că tatăl este cetăţean italian, judecătorul poate solicita ca vizita la domiciliul acestuia să fie efectuată de Protecţia Copilului din Italia. Există şi posibilitatea ca deplasarea să fie făcută şi de un reprezentant al serviciului din România, dar dacă acest lucru se întâmplă la solicitarea mamei, atunci ea va trebui să suporte cheltuielile aferente deplasării”.

Avocata a mai spus că Antonia nu are șanse ca micuța Maya să-i fie încredințată. „Antonia are slabe şanse să câştige custodia fetiţei. Trebuia să se gândească de două ori înainte să o lase să fie crescută la bunici, departe de ea. Îmi pare rău, dar, dacă aş fi judecător, nu i-aş da copilul să-l crească din moment ce a demonstrat că poate sta şi fără el…”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X