Antonia la un pas de divorț! Cum a reacționat Maya când și-a văzut mama după o jumătate de an

Socrul Antoniei și-a schimbat BRUSC atitudinea

Antonia la un pas de divorț! Cum a reacționat Maya când și-a văzut mama după o jumătate de an
Antonia la un pas de divorț! Cum a reacționat Maya când și-a văzut mama după o jumătate de an
Autor:

După ce Antonia a decis să  se despartă de Vincenzo Castellano, fostul socru al cântăreței o critica de câte ori avea ocazia. Acum, Ciro Castellano și-a schimbat  BRUSC atitudinea față de fosta noră.

Antonia şi Vincenzo  au decis să semneze la un notar actele de divorț. Cel puţin aşa suţine socrul cântăreţei, Ciro Castellano. ”Vreau să o îmbrăţişez pe Antonia, ea va rămâne mereu în sufletul meu. Mergem înainte, viaţa este frumoasă. Eu sunt bunic cald. Şi eu sunt fericit că Antonia e în Italia,” a mărturisit Ciro, la emisiunea „Agentul Vip”.
Castellano a mai spus și că Antonia este în Italia, să îşi viziteze fiica, pe care nu a mai văzut-o de câteva luni bune. ”Eu nu am fost când s-a întâlnit Antonia cu Maya. Dar am înţeles că s-a bucurat foarte mult copilul. Nu s-au mai văzut de 7-8 luni. Antonia a venit singură. Eu sper că Vincenzo şi Antonia se vor duce la notar săptămâna viitoare şi Antonia să aibă grijă puţin de Maya. Se termină totul. E un acord comun, l-au făcut şi gata”.

“Maya va sta in Italia pana la varsta de zece ani, dar va veni in Romania, in vacantele de vara si de iarna. Ea este acum la gradinita. Cand va veni in Romania, va sta la Antonia, la mama ei. Dar fetita nu ar fi putut sa stea aici tot timpul, cu cine sa stea, sa fie lasata cu bone? Nu, in Italia e mai bine pentru ea, desi si mie mi-ar fi placut sa o am aici, pentru ca eu locuiesc in Romania. Ea si Antonia vorbesc pe Skype, pe fratele ei inca nu l-a cunoscut, dar urmeaza. Nimeni din familia noastra nu se impotriveste”, a mai spus Ciro Castellano.
antonia2
Antonia si Alex Velea, în prag de nunta!
Proaspat divortată în curând, Antonia este pregatita sa devina doamna Velea. Părinții lui Alex Velea și tatăl Antoniei s-au întâlnit pentru a discutat detaliile legate de nuntă. Cel care i-a intampinat pe parintii cantaretului a fost chiar tatal Antoniei. Din imaginile filmate de paparazzii cancan.ro, la ceas de seara, vedem și că viitoarea soacră a Antoniei a fost nemulțumită de ce a văzut la avizierul blocului unde locuiește Antonia, unde era afișată întreținerea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X