evzmonden.ro Web analytics

Antonia a dat TOT din casa! DEZVALUIRI INCENDIARE despre Alex Velea: “Este foarte bun…”

Antonia a dat TOT din casa! DEZVALUIRI INCENDIARE despre Alex Velea: “Este foarte bun…”
Antonia a dat TOT din casa! DEZVALUIRI INCENDIARE despre Alex Velea: "Este foarte bun..."

Alex Velea și Antonia sunt unele dintre cele mai iubite vedete din showbizul românesc și nu se sfiesc nicio secundă să își arate dragostea pe care și-o poartă.

Artista a făcut dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu soţul ei, dar şi despre piercingurile din sfârc. „Nu sunt fake-uri piercingurile (n.r. din sfârc). M-am gândit de un an să-mi pun. A durut foarte rău. Mi s-a pus mie pe creier şi m-am dus să-mi fac”, a spus Antonia.

“Mi se pare că ne înţelegem de la sine, nu ne-a luat mult să ne învăţăm unul pe anul. Ne regăsim unul într-altul. Mereu ne arătăm afecţiune, dar nu suntem sufocanţi. Este un tată foarte bun şi o să susţin mereu. Suntem atraşi unul de altul. (…) Mă enervează că Alex are dreptate”, a adăugat ea.

În același timp, una dintre dorinţele sale este să scrie o carte. “Îmi doresc să scriu o carte. Nu stăpânesc arta, dar mi-aş dori să o scriu în engleză”, a continuat artista, conform Cancan.ro. 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X