Cel de-al patrulea mare EȘEC al Antoniei, din ultimul an | VIDEO

Cel de-al patrulea mare EȘEC al Antoniei, din ultimul an | VIDEO
Cel de-al patrulea mare EȘEC al Antoniei, din ultimul an | VIDEO

Antonia se chinuie să rămână pe linia de plutire. Însă, nu îi este foarte ușor, Tânăra cântăreață de numai 24 de ani se luptă cu probleme pe care puțini le-au avut de înfruntat la vârsta aceasta.

Anul trecut a divorțat de Vincenzo Castellano, fiul și nepotul unei familii puternice de pe lângă Napoli, care are afaceri și în România. De mai bine de jumătate de an se chinuie să își vadă fetița, rămasă la bunicii din Italia, și riscă să piardă custodia acesteia. Anul 2013 nu a fost bun nici pe plan muzical, iar artista nu a reușit să mai scoată un album, chiar dacă cele câteva piese ale sale au avut succes.

Ultimul eșec al Antoniei vine din direcția afacerii sale din industria modei. Anul trecut a lansat colecția de haine Moja, iar la începutul acestui an era programată lansarea celei de-a doua. Însă, cum ultima colecție nu a mers foarte bine, este mult prea riscat pentru Antonia să meargă mai departe cu planurile inițiale. Astfel, Antonia a renunțat la ideea de a lansa o nouă colecție de haine.

„A testat piaţa si a fost cam dezamagita de rezultate. Voia să lanseze şi o a doua colecţie, pentru sezonul rece, dar cifrele au dovedit ca nu rentează”, a declarat o sursa pentru ziarulring.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X