Antonia a plâns în direct la televizor: „Mă judecă fără să ştie nimic”. CUM I-A LUAT APĂRAREA TEO?

Antonia a plâns în direct la televizor: „Mă judecă fără să ştie nimic”. CUM I-A LUAT APĂRAREA TEO?
Antonia a plâns în direct la televizor: "Mă judecă fără să ştie nimic". CUM I-A LUAT APĂRAREA TEO?

Antonia (25 de ani) a plâns în direct, la emisiunea lui Teo Trandafir, de pe Kanal D. Copleșită de problemele personale din ultimele luni, puse pe seama relației sale cu Alex Velea, Antonia a clacat și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Antonia a recunoscut că se află într-un moment în care nu știe cum să-și revină. Pe de o parte, simte presiunea opiniei publice, care dorește să afle detalii despre divorțul recent, despre relația cu Alex Velea, proaspăt divorțat și el. În același timp, cântăreața a recunoscut faptul că încă nu și-a analizat toate sentimentele și că îi vine greu să vorbească despre lucruri de care nici ea nu este sigură.

În fața Antoniei, vizibil dărâmată de situație, Teo Trandafir i-a sărit în apărare și a declarat că Antonia este „un copil speriat și hăituit complet aiurea”

Iată ce a declarat Antonia printre lacrimi, la emisiunea Teo Show: „Niciodată nu am plâns la televizor. Nu am secrete şi nu am de ce să mă ascund. Mi se pare că suntem foarte judecaţi. Este responsabilitatea mea ca persoană publică să-mi explic viaţa, însă am nevoie de timp pentru a mă lămuri eu pe mine şi abia după aceea o să pot vorbi despre ce mi se întâmplă. Fac şi eu greşeli în viaţa mea. Sunt om şi e normal să mai şi greşesc. Mă judecă fără să ştie nimic. Nu am cum să povestesc înainte de a fi eu pregătită. Dacă vin şi spun un lucru, apoi trebuie să mi-l asum. Nu pot spune nimic înainte de a şti eu însămi despre ce e vorba şi despre ce simt. Nu m-am schimbat după divorţ, însă înainte de a mă despărţi de soţul meu nu eram interesantă”, a mai spus Antonia în emisiunea lui Teo, de pe Kanal D.

Despre Antonia se spune că are o relație cu Alex Velea. Relația durează de mai multe luni, încă dinainte ca Antonia și Alex Velea să fi divorțat. Pentru că Antonia a căpătat reputația unei femei care a „spart” o căsnicie, mulți fani au judecat-o. Artista a fost huiduită în spectacole, iar pe contul său de Facebook, comentariile acide nu au ezitat să apară.

Între timp, Antonia a divorțat. Aceeași decizie a luat-o și Alex Velea, care, de două săptămâni este un bărbat liber.

Chiar dacă cei doi nu și-au asumat, oficial, relația, nu s-au sfiit să publice, pe conturile de Facebook sau de Instagram, poze și filmulețe cu cei doi, în vacanța în Turcia.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X