Antena 1 a încasat şocul momentului în media. Un mare artist a anunțat că PLEACĂ: „De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum…”

revenire spectaculoasa
Antena 1 a încasat şocul momentului în media. Un mare artist a anunțat că PLEACĂ: „De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum...”
Autor:

Antena 1 a încasat şocul momentului în media. Un mare artist a anunțat că PLEACĂ: „De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum…”

Horia Brenciu a anunțat, spre surprindere fanilor, că pășește pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Așadar, artistul a plecat de la Antena 1, iar din toamnă, locul Andrei la masa juriului va fi luat de Horia Brenciu.

„Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (ma voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock’n’roll).
Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară si frumoasa in acești ultimi 5 ani.
De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul, de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper sa am un dialog spumos cu Tudor… De Bartoș, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor..

Concurentii mei au câștigat de 2 ori Vocea României si sunt hotărât sa nu mai pierd niciun trofeu. Dacă ma uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă… ???? Ne vedem, așadar, din toamna, la Pro TV”, a scris artistul pe Facebook.

.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X