evzmonden.ro Web analytics

Anna Lesko lovește din nou. Ipostazele în care apare sunt desprinse din filmele pentru adulți – FOTO

Anna Lesko lovește din nou. Ipostazele în care apare sunt desprinse din filmele pentru adulți – FOTO
Anna Lesko lovește din nou. Ipostazele în care apare sunt desprinse din filmele pentru adulți - FOTO

Anna Lesko s-a lăsat fotografiată la fereastră într-o ipostază sexy, iar înfățișarea în care aceasta a fost fotografiată a tăiat răsuflarea multor bărbați.

După ce bomba sexy de origine etnică ucraineană din Republica Moldova s-a pozat goală pușcă, din cap până în picioare, acoperită doar de un voal transparent, Anna Lesko s-a afișat din nu într-o ipostază foarte sexy.

Anna Lesk este considerată una dintre cele mai sexy femei din showbiz, care apare foarte des în diferite pictoriale fierbinți. De această dată însă, diva s-a lăsat fotografiat la fereastră, de la spate, iar imaginea a fost una extrem de fierbinte pentru mulți admirator de-ai săi!

Îmbrăcată doar într-o cămașă albă, cu fundulețul la vedere, Anna Lesko și-a expus formele cum a putut mai frumos, iar internauții au înnebunit de plăcere!

„Ard în flăcări / Hmm, ce forme superbe / Doamne, ce bunăciune de femeie frumoasă și sexy😂😂😂😋😋😘 / Bună, mi s-a luminat ziua / Bine, Anaaaa” i-au scris admiratorii, în comentarii.

Sursă foto: Facebook

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X