Anna Lesko, imagine incendiara! Artista s-a fotografiat intr-o ipostaza care a innebunit barbatii: „Ochii tai ma pot vedea atunci cand sufletul meu te simte…”

Se ştie deja că Anna Lesko nu are niciun fel de inhibiţii când vine vorba de corpul ei si isi etaleaza formele apetisante ori de cate ori are ocazia. Recent, frumoasa artista a urcat pe pagina sa de socializare o noua fotografie cu care a innebunit barbatii.

„Ochii tăi mă pot vedea atunci când sufletul meu te simte…”, este mesajul care a insotit fotografia pe care Anna Lesko le-a impartasit-o fanilor, in care artista apare intr-o ipostaza provocatoare, fara sutien.

Citește și: Traian Basescu si imaginea care s-a viralizat instant! A strans mii de aprecieri intr-un timp record

In plus, artista a oferit detalii picante si despre viata sa intima.

„Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul… cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui. Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e OK. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva. Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite”, a declarat Anna Lesko, potrivit CanCan.