Angelina Jolie a dezvăluit recent că două dintre fiicele ei au fost supuse unor intervenții chirurgicale în ultimele două luni. Actrița nu a intrat în detalii prea clare, însă a dezvăluit că este vorba despre Shiloh și Zahara. Într-un eseu scris pentru revista TIME pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii, pe 8 martie, Jolie a povestit despre perioada de vindecare prin care au trecut fiicele sale.

“Am petrecut ultimele două luni intrând și ieșind din operații cu fiica mea cea mare, iar în ultimile zile am urmărit-o pe sora ei mai mică, care a suferit și ea o intervenție chirurgicală la șold”, a scris actrița.
Aceasta a mai spus că a vorbit cu copiii săi despre mediatizarea acestui subiect. „Copiii mei știu că scriu despre acest lucru. Pentru că le respect intimitatea și am discutat împreună și m-au încurajat să scriu. Ei înțeleg că trecerea prin provocări medicale, lupta pentru a supraviețui și vindecarea sunt lucruri de care să fii mândru. ”
Actrița are șase copii, trei dintre ei fiind adoptați, împreună cu actorul Brad Pitt, de care s-a despărțit în 206. Aceștia sunt: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Citește și: Antonia a izbucnit: Sa nu-mi trimiteti mesaje. Sunt fata mare

Angelina Jolie a mai scris că a fost fericită să vadă puterea fiicelor sale. „Am văzut cum toate fetele mele au pus pe locul doi ceea ce nu era important. S-au pus reciproc pe primul loc și au simțit bucuria de a fi în serviciul celor pe care le iubesc.”

Jolie și-a încurajat cititorii să „valorizeze fetele”, pentru a onora Ziua Internațională a Femeii. „Aveți grijă de ele. Pentru că, cu cât vor crește mai puternice, cu atât vor fi mai sănătoase și cu atât vor avea mai multă grijă de familiile lor și de comunitățile din care fac parte.”

Iar mesajul actriței pentru fete este: „Luptați, doamnelor. Grija voastră una pentru cealaltă, va fi o mare parte din drumul vostru înainte. Nu vă lăsați pradă nervilor. Cunoaște-ți drepturile. Și niciodată să nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu sunteți prețioase și speciale și, mai ales, egale.”

Și actrița a suferit operații complicate în trecut: și-a făcut o dublă masectomie și și-a scos ovarele, ca măsuri preventive luate de teama cancerului – boală de care a murit mama sa.