Angelina Jolie și Brad Pitt au ajuns din nou pe prima pagina a ziarelor din LUMEA ÎNTREAGĂ!

Presa de peste Ocean ar fi aflat motivul din cauza căruia Angelina Jolie amână divorțul de Brad Pitt. Deși au ajuns la un rezultat în privința copiilor, se pare că actrița a mai găsit un motiv de ceartă: castelul Miraval din Franța.

Angelina dorește ca proprietatea din Franța unde ea și Brad Pitt au făcut nunta, în urmă cu aproape 5 ani, să rămână doar a ei.

„Angie a fost de curând în Franța și a mers și la castelul pe care îl deține împreună cu Brad Pitt… Când a ajuns acolo și-a dat seama cât de mult iubește acel loc și cât l-ar durea pe Brad Pitt dacă i l-ar lua”, a declarat o sursă din apropierea celor doi pentru RadarOnline.

Citește și: Așteptarea a luat sfârșit! Brad Pitt nu va uita niciodată momentul în care a scris istorie

Însă și Brad Pitt iubește la fel de mult proprietatea respectivă. „Brad iubește locul acela și știe că Angelina n-ar face altceva decât să-l vândă sau să-l demoleze doar fiindcă e răzbunătoare. Se va lupta din răspouteri să rămână cu castelul”, a adăugat sursa citată.

Castelul Miraval se află în sudul Franței, pe un teren de 1.000 de hectare. Jolie şi Pitt au cumpărat Miraval în 2011, pentru 60 de milioane de dolari. Castelul Miraval se bucură de o localizare excelentă, unde solul, clima şi istoria domeniului conturează condiţii ideale pentru crearea unor vinuri provensale de excepţie. Cei doi actori au continuat tradiţia producţiei de vinuri, chiar și după ce s-au separat. Mai mult, Miraval a lansat și un ulei de măsline organic, extra virgin, creat din măsline de pe domeniu.