Angelina Jolie are un mesaj pentru Brad Pitt. În urmă cu trei ani, Angelina Jolie și Brad Pitt au pus punct căsniciei. Însă acum celebra actrița are un mesaj pentru tatăl copiilor săi. E clar, vor fi multe opinii pro și contra.

Angelina Jolie are un mesaj pentru Brad Pitt. Chiar dacă cei doi nu mai formează o familie, trebuie în continuare să fie uniți atunci când vine vorba de custodia celor șase copii. Chiar și așa,  fostul soț nu o lasă să se mute din America. Conform deciziei luate de judecători privind custodia copiilor, Angelina trebuie să locuiască în SUA pentru ca Brad să îi poată vizita constant.

Singurul lucru care o nemulțumește pe Angelina

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

„Angelina este foarte frustrată de faptul că Brad nu îi permite ca ea și copiii să locuiască în altă parte. Este singurul lucru care o nemulțumește pentru că are un impact asupra modului în care vrea să își trăiască viața. Angelina are o casă în Cambodgia, mai multe locuințe pe continentul african și și-ar dori să își crească acolo copiii. Însă Brad nu este deloc de acord cu acest aspect și a spus foarte clar că nu este un lucru negociabil. Prin urmare, Angelina se vede obligată să locuiască în America până când gemenii vor implini 18 ani, însă acest lucru este foarte frustrant pentru ea”, a divulgat o sursă din anturajul vedetei.

Chiar dacă este o mamă singură, Angelina se ocupă de educația celor șase copii. Celebra actriță dorește „ca ei să crească în lume, nu doar să învețe despre asta, ci să o trăiască și să aibă prieteni în întreaga lume”.

„Sunt conștientă de faptul că în fiecare zi am datoria de a-mi încuraja copiii să exploreze lumea, inclusiv lumea ideilor, fără să existe limite în ceea ce li se permite să studieze sau să cunoască sau să își imagineze ei înșiși ceea ce vor să făcă în viitor. Vreau ca ei să crească în lume, nu doar să învețe despre asta, ci să o trăiască și să aibă prieteni în întreaga lume.”, a declarat aceasta într-un interviu acordat publicației Harpers Bazaar.