Angelina Jolie, amenințată de Brad Pitt. Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE din viața de cuplu. Decizia luată de actor este incredibilă

Divorțul legal dintre Brad Pitt și Angelina Jolie încă nu s-a terminat, iar celebrul actor face presiuni asupra fostei soții.

Chiar dacă ea a fost cea care a înaintat cererea actului de separare, Angelina nu se grăbește să semneze actele de divorț,  celebrul actor i-a dat un ultimatum fostei lui soții, prin care o amenință că va suporta o amendă usturătoare dacă nu semnează actele de divorț.

Brad Pitt și Angelina Jolie și-au spus adio de o perioadă bună de timp, dar nu sunt finalizate toate aspectele legale ale desfacerii căsătoriei.Conform unor apropiați, Brad Pitt a mărturisit că s-a săturat de amânarea divorțului de la lună la lună de către Angelina.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

La sfârșitul lunii aprilie, judecătorul care se ocupă de caz a oferit încă o amânare pentru pronunțarea definitivă a divorțului până la data de 31 decembrie 2019, ramanad ca mai apoi cei doi să-și împartă bunurile pe care le au în comun.