}

O cântăreață renumită a făcut un anunț care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte: „ Nu mai credeam…”

O cântăreață renumită a făcut un anunț care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte: „ Nu mai credeam…”
O cântăreață renumită a făcut un anunț care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte: „ Nu mai credeam...”
Autor:

O cântăreață renumită a făcut un anunț! După trei divorțuri, cântăreața de muzică populară Angela Rusu, în vârstă de 44 de ani, nu mai credea în căsătorie, dar asta nu a împiedicat-o să și unească destinul pentru a patra oară cu bărbatul pe care l-a cunoscut în urmă cu șapte ani.

„Cu toate că nu mai credeam în căsnicie, a început cu fluturași în stomac și am avut o intuiție. Parcă ceva îmi spunea că o să fie bine și nu neapărat că el este alesul, dar sentimentul că merită să mai încerc. Când l-am cunoscut aveam 37 de ani și mi-am zis că nu am cum să rămân singură.

Nu am așteptat să iasă atât de bine pentru că el se implică extraordinar de mult în cariera mea. El este managerul meu, este prietenul, iubitul meu. Cel mai mult mi-a plăcut la el că îmi acceptă copiii și că se înțelege cu fetele mele”, a spus Angela Rusu Moldovan, într-o emisiune de la Antena 3.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X