Angela Gheorghiu, MESAJ DUR către Gabriela Firea. Ce le-a DEZVĂLUIT vedeta fanilor săi: „Sunt profund deziluzionată, vă folosiți …”

Angela Gheorghiu, MESAJ DUR către Gabriela Firea. Ce le-a DEZVĂLUIT vedeta fanilor săi: „Sunt profund deziluzionată, vă folosiți …”
Angela Gheorghiu, MESAJ DUR către Gabriela Firea. Ce le-a DEZVĂLUIT vedeta fanilor săi: „Sunt profund deziluzionată, vă folosiți ...”
Autor:

Angela Gheorghiu, MESAJ DUR către Gabriela Firea. După ce luni seară, Gabriela Firea a organizat pe Arena Naţională un eveniment special pentru victoria Simonei Halep de la Roland Garros, Angela Gheorghiu și-a deschis sufletul pe Facebook. 

Soprana a scris că primarul Capitalei, Gabriela Firea,  s-a folosit de numele unor mari personalități, oferindu-le cheia și cetățenia de onoare a Bucureștiului, motiv pentru care, în 2017, a refuzat această distincție de două ori.

Redăm mesajul complet al Angelei Gheorghiu:

Sunt profund deziluzionată, stimată doamna primar al orașului București, pentru că ați continuat să va folosiți de numele unor mari personalități, oferindu-le cheia și cetățenia de onoare a Bucureștiului.

Având o carieră mondială din anul 1990 până astăzi, sunt și eu un exemplu pentru elită și intelectualii din România ce nu se lasă instrumentalizați de dumneavoastră; dar țin să subliniez că am refuzat cheia și cetățenia de onoare a orașului București în septembrie 2017 cu ocazia concertului meu, oferit de către primăria orașului București publicului din România. Am refuzat aceste onoruri și pe data de 1 decembrie 2017, cu ocazia Zilei Naționale a României.

V-am trimis chiar atunci, pe 1 decembrie 2017, un e-mail cu o scuză, crezând sincer că va urmă să îmi oferiți aceste distincții doar pentru ceea ce reprezint în lumea artei internaționale și nu pentru a va putea folosi de numele meu pentru imaginea politică a domniei voastre. Am simțit atunci că munca și notorietatea mea vor fi instrumentalizate de către dumneavoastră și de aceea am refuzat. 
Apoi am aflat că în aceeași zi de 1 decembrie ați oferit cheia și cetățenia de onoare a Bucureștiului acelor șase personalități românești, ce v-au răspuns afirmativ, ca la comandă. Ce au simțit oare acele 6 personalități, care au fost invitate în aceeași zi, în dimineață zilei de 1 decembrie, pentru a fi onorate, pe fugă, în locul meu, în ciuda lungilor cariere ce le-au avut, nu știu. 

Mi-am dorit întotdeauna și încă îmi doresc ca aceste onoruri primite din partea țării mele să îmi fie oferite numai și numai pentru munca mea și pentru dăruirea mea întru artă, pentru cariera ce am avut-o pe întreg mapamondul de 28 de ani. Există multe metode de a onora un artist.

Invit pe toți politicienii români să se poarte cuviincios și să nu se mai servească niciodată pentru interesele lor mărunte politice de marile personalități din România ce obțin mari succese și victorii!

Nu este elegant ca un om politic să se servească în mod public de talentul, succesul și mai ales de munca unei personalități artistice mondiale. Țin foarte mult să va asigur că există și oameni care țin la demnitatea și la munca lor, dând dovadă de o coloana vertebrală solidă și care sunt extrem de atenți la imaginea, asocierea și onorabilitatea muncii lor. Recomand fiecărei personalități în România ca în viitor să cumpănească foarte bine înainte de a accepta o astfel de recunoaștere”.

Sursă foto: Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Toate parasutele se vor deschise! Din pacate nu tot ce tipa este si valoros , duduie, nu poti ajunge niciodata unde este Halep sau alti valorosi romani!

  • Angela esti o mare toapa
    In Romania ca si in alte tari ale lumii se plâtesc impozite.
    Aceasta tara in care te ai nascut si invatat
    .Pacat ca te ai lasat cumpărată

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X