Andrei Ștefănescu a revenit pe micul ecran, după aproape două luni, alături de colegele lui, la cârma emisiunii matinale de la Antena Stars, dar simpaticul cântăreț a recunoscut cât de greu i-a fost în această perioadă.

Andrei Ștefănescu, unul dintre cei doi membri ai trupei Alb-Negru, a stat departe de platourile de filmare de la „Star Matinal”, timp în carea filmat pentru un alt show tv. Timp de o lună și jumătate,  emisiunea „Star Matinal” a fost moderată de Flick și Popescu alături de Nasrin, dar și Chef Cristian Andrei Olteanu.

„Am mai slăbit, da, am mai slăbit, sunt bronzat. Am luat lecţii de dans. Mă bucur că v-am găsit la fel. L-am găsit pe Berry la fel, nu vorbeşte. A fost greu la nea Mărin, greu la , greu acasă, greu la muncă, norocul meu că am venit aici. Le-am ţinut succes celor dinaintea mea. Am mai aruncat şi eu câte un ochi din când în când. Am simţit durere, mare de tot, dar faptul că eu le-am ţinut noroc m-a motivat aşa. M-am întors, ştiam c-o să vă fie dor de mine”, a spus Andrei Ştefănescu la Star Matinal, potrivit Spynews.