evzmonden.ro Web analytics

Andrei Leonte s-a dezbrăcat la un eveniment monden

Andrei Leonte s-a dezbrăcat la un eveniment monden
Andrei Leonte s-a dezbrăcat la un eveniment monden

 În urmă  cu o săptămână am fost gazdele lansării Zoom Lounge, localul de unde poți admira centrul Bucureștiului de la înălțime. Vedetele nu au lipsit de la eveniment iar printre cei care au raspuns prezent invitației noastre au fost Tara, Neylini, Roxana Nemeș, Dorian Popa, Petru Buiucă, Adora, Alyanna Lu și cel care ne-a atras atenția, Andrei Leonte.

Pe Andrei îl știm de ceva vreme, mai ales pentru că a fost jurat la concursul fenomen dedicat liceenilor Pun Pariu Pe Talent. La toate evenimentele la care am participat împreună, el s-a remarcat prin bun simț, dar la ultimul eveniment ne-a luat prin surprindere pe toți. Andrei Leonte și-a dat tricoul jos pentru a primi o băutură. Suntem conștienți că nu băutura a fost motivul pentru care acesta a rămâs la bustul gol, ci Adora, Tara și Alyanna Lu cântărețele sexy care au jucat rolul de barman pentru câteva minute. Barmanițele de ocazie l-au încurajat puternic, mai ales că de câteva săptămâni merge și la sală. Rezultatele pe care le-a obținut câștigătorul X-factor într-un timp atât de scurt, sunt vizibile și pare că îi sunt de folos în orice împrejurare. De asemenea tot datorită efortului depus la sală, numărul fanelor a crescut considerabil.

Avem un singur regret legat de eveniment. Întâlnirea directă dintre Dorian Popa și Andrei Leonte nu a avut loc, dar suntem convinși că cei doi ar fi avut un dialog interesant, acum că împărtășesc aceeași pasiune – fitness-ul.

NOTĂ PUȚIN CAM DIRECTĂ : Dragă Andrei, sperăm să nu te mai vedem la evenimente pentru că fetele uită definitiv de noi. PA! 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X