Andreea Tonciu, DECIZIE RADICALA! Bruneta a spus STOP si este mai HOTARATA ca NICIODATA: „Vreau să scap…”

Andreea Tonciu, DECIZIE RADICALA! Bruneta a spus STOP si este mai HOTARATA ca NICIODATA:  „Vreau să scap…”
Andreea Tonciu, DECIZIE RADICALA! Bruneta a spus STOP si este mai HOTARATA ca NICIODATA: "Vreau să scap..."

Andreea Tonciu este pusa pe fapte marete! Bruneta trece printr-o perioada de schimbari, asa ca a hotarat sa renunte la silicoane si sa isi mareasca posteriorul. In plus, fosta asistenta TV a decis sa isi doneze o parte din hainele sale.

In cadrul unei emisiuni TV difuzata de Antena 1, Andreea Tonciu a dezvaluit ca isi doreste sa ia grasimea pe care o are in locurile nedorite, pentru a o pune la posterior.

„Nu mă doare nimic, ia dă la maxim să vedem dacă suport. Vreau să scap. Vreau să scap de celulită, pentru că ştii că eu sunt o fată sinceră am celulită… şi de aia vin aici ca să arăt din ce în ce mai bine… cine ştie poate îmi fac şi o operaţie. Ei bine, vreau mai multe. Aş vrea să-mi schimb silicoanele. Da, sunt foarte mari şi nu le mai suport. De când am devenit mămică le vreau mai mici. Da, le vreau mai mici că sunt foarte mari şi nu îmi mai plac. Aş fi vrut, dar nu ştiu deocamdată să-mi iau grăsimea de pe burtică şi pe pe coapse”, a spus Andreea Tonciu pentru Xtra Night Show.

„Soţul meu, ce să zică?!. L-am dresat bine, acum nu mai comentează nimic pot să fac ce vreau. Bine, în limita bunului simţ… eu să mă simt bine”, mai spune Andreea Tonciu.

Bruneta a dezvaluit ca a decis sa isi doneze o parte din hainele pe care nu le mai poarta: „Chiar vreau să vorbesc cu tine şi cu voi ca să mă ajutaţi, am foarte multe haine,… de când cochetam cu modelingul…aş vrea să le donez pentru că nu mai am ce să fac cu ele”, a spus Andreea Tonciu, in cadrul emisiunii „Xtra Night Show

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X