Andreea Raicu, topless! A avut curajul să pună imagina în care apare fără sutien pe blogul personal / Foto

Andreea Raicu, topless! A avut curajul să pună imagina în care apare fără sutien pe blogul personal / Foto
Andreea Raicu, topless! A avut curajul să pună imagina în care apare fără sutien pe blogul personal / Foto
Autor:

Andreea Raicu, topless!  Frumoasa Andreea Raicu a publicat pe blogul ei un mesaj, alături de care a atașat o imagine în care apare fără sutien, unde se bucură de o plajă ca în Paradis. Menționăm că este pentru prima dată când vedeta TV este văzută în această ipostază.

La cei 41 de ani ai săi, Andreea Raicu poate stârni multe invidii în rândul adolescentelor, iar mesajul postat este legat de lupta ei cu depresia.

„Mi-era atât de frică să las garda jos, să nu fiu rănită, încât aș fi făcut orice că să mă simt în siguranță. (…) Mă simțeam dezbrăcată în față tuturor celor care puteau să îmi vadă și simtă starea de frică, stare care îmi provoca atât de multă rușine. Mi se părea cumplit că cineva vede ce se întâmplă cu mine dincolo de masca de femeie puternică și fără probleme pe care eram atât de obișnuită să o port.(…) Încet, încet am început să simt o căldură în tot corpul și o relaxare care nu înțelegeam de unde vine. Dintr-odată mă simțeam bine și foarte liniștită. Am simțit un zâmbet imens pe față și îmi venea să sar în sus de bucurie. Mă simțeam liberă. Am luat-o în brațe pe facilitatoare ca să îi mulțumesc pentru ce mă ajutase să trăiesc. Mă eliberasem. Îmi dădusem voia să trăiesc acea stare de care fugeam mereu și pe care o acopeream mereu: starea de vulnerabilitate. (…) Vreau să te provoc să te gândești ce te face să te simți vulnerabilă și cum te simți când trăiești acesta stare. Poți să îți iei un jurnal în care să scrii ce simți sau poți vorbi cu cineva în care ai încredere”, a fost mesajul posta de Andreei Raicu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X