Andreea Raicu si-a deschis sufletul si a spus lucrurilor pe nume: „Eu nu mi-aș pierde timpul cu cineva …”

Andreea Raicu si-a deschis sufletul si a spus lucrurilor pe nume: „Eu nu mi-aș pierde timpul cu cineva …”
Andreea Raicu si-a deschis sufletul si a spus lucrurilor pe nume: "Eu nu mi-aș pierde timpul cu cineva ..."

Andreea Raicu si-a deschis sufletul si a spus lucrurilor pe nume: „Eu nu mi-aș pierde timpul cu cineva …”

Andreea Raicu esteo persoana deschisa, care nu are retineri in momentul in care vorbeste despre viata sa personala. Invitata in cadrul emisiunii ‘Refresh By Oana Turcu’, vedeta a facut dezvaluiri nestiute atat despre relatiile sale personale, cat si profesionale.

Aceasta a marturisit ca tatal sau i-a spus adesea in copilarie ca va fi genul de persoana care va depinde in permanenta de cineva, insa acest lucru avea sa o maturizeze pe viitor, asa ca a ajuns sa fie independenta pe toate planurile.

‘Nu am depins niciodată de nimeni. Evident, am lucrat în echipă, au fost oameni care m-au ajutat foarte mult, alături de care a realizat lucruri importante, dar niciodată nu am depins de cineva în niciuna dintre relațiile pe care le-am avut, indiferent despre ce relații este vorba.

Am muncit pentru tot ceea ce am. Se regăsesc și în cartea mea aceste nevoi – nevoia ieșită din comun de independență și dorința de-a face totul singură.  Cumva, femeile din ziua de azi vor să facă totul singure și ajungem să ne transformăm în niște bărbați aflați în corpuri de femei. E păcat că uităm să fim femei și uităm să ne bucurăm de feminitatea noastră’, spune Andreea Raicu in cadrul emisiunii ‘Refresh by Oana Turcu’, de la Antena Stars.

In plus, Andreea Raicu sustine ca nu este dispusa sa mai accepte pe oricine in viata ei ‘doar de dragul de a fi intr-o relatie’: ‘Eu nu mi-aș pierde timpul cu cineva cu care nu rezonez, cu care nu am aceleași valori și principii. Prefer să fiu singură, decât să fiu cu cineva cu care nu rezonez’.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X