Andreea Raicu și secretul misterios din viața ei. Într-o lume a bărbaţilor, femeile concurează cu bărbații și adoptă diverse strategii ca să ajungă în vârful ierarhiei sociale. Această adoptare este greșită și chiar dacă au apus vremurile în care Andreea Raicu se îmbrăca în haine bărbăteşti ca să fie luată în serios, acum vedeta TV dorește să pună punct acestei strategii.

Andreea Raicu consideră însă că reprezentantele sexului frumos nu ar trebui să uite de farmecele feminine ca să demonstreze cât de capabile sunt, ci să lase loc feminității, delicateței și blândeții.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

„Multe femei au crescut auzind mereu ca trebuie sa poata, sa stie, sa fie puternice, independente si sa nu fie vulnerabile. Celor mai multe dintre noi ne-a iesit din plin, doar ca de multe ori daca aceste calitati sunt duse la extreme, nu prea lasa loc feminitatii, delicatetei si blandetii care fac o femeie sa fie cu adevarat frumoasa si feminina. Azi multe femei concureaza cu barbatii din dorinta de a le demonstra cât de capabile sunt până când ajung să fie niște bărbați în corpuri de femei. Aceasta este una dintre temele pe care le voi aborda în programul Woman4Women pentru că este ceva cu care m-am confruntat mulți ani până când am realizat că o femeie nu se poate bucura de ea până nu devine conștientă de lucrurile care o fac frumoasă”, a scris Andreea Raicu pe o pagină de socializare.