Nu este prima oară când Andreea Raicu vorbește despre labradorul ei iubit, Efi, pe care vedeta îl răsfaţă ca pe propriul copil încă de când l-a adus acasă.

Chiar dacă Efi a avut multe probleme de sănătate încă de când era doar un pui, vedeta l-a adoptat, iar gestul său a fost răsplătit de prietenul său necuvântător.

„Cred de cele mai multe ori, cainii adoptati simt ca cineva le-a schimbat viata. Efi, pentru ca a avut 10 frati, a fost ultimul si cu cele mai multe probleme de sanatate. O malformatie la una dintre labe, hernie ombilicala si mai mic si mai prapadit si nedorit de nimeni. Toti fratii lui isi gasisera stapan, mai putin el. Desi imi perioada aceea nu prea puteam sa iau un caine, cand l-am vazut singur si amarat nu m-a lasat inima sa plec fara el. Ce am primit de la el in acesti ani e de nepretuit. Parca a vrut sa imi intoarca inzecit gestul meu. Nu pot sa imi imaginez viata fara un caine. De mica ii adunam pe toti pe care ii gaseam pe strada si ii aduceam acasa spre disperarea tatalui meu. Sunt atat de calzi, plini de dragoste si caldura”, este mesajul postat de Andreea Raicu pe Instagram.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

https://www.instagram.com/p/B1o9adJoGJA/?utm_source=ig_web_copy_link