Andreea Raicu, mesaj impresionant după numărul victimelor din Australia! „M-am ingrozit”

Andreea Raicu a postat un mesaj după ce a fost făcut public numărul victimelor din Australia. Totodată, vedeta se roagă pentru ei.

Andreea Raicu, mesaj impresionant: „M-am ingrozit. 7 oameni au murit in ultimele 24…”

„Azi am deschis telefonul dupa cateva zile in care am vrut sa am putina liniste si m-am ingrozit. 7 oameni au murit in ultimele 24 de ore si peste jumatate de miliard de animale au fost omorate in incendiul devastator din Australia. E sfasietor. Sa ne rugam pentru ei.”, este mesajul postat de Andreea Raicu pe Instagram.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Incendiile din Australia continuă să facă victime. Statisticile sunt înfiorătoare. Până acum și-au pierdut viața 24 persoane, iar experți care analizează și monitorizează îndeaproape incendiile din Australia sunt de părere că numărul victimelor din rândul animalelor a ajuns la aproximativ un miliard de vietăți.

https://www.instagram.com/p/B68sUGSl9GG/?utm_source=ig_web_copy_link

Reamintim că Andreea Raicu a avut probleme de sărbători. Prezentatoarea Tv a scris pe blogul ei că în copilărie a fost pedepsită de părinţii ei pentru că nu a fost cuminte. Astfel, în dimineaţa de Moş Nicolae Andreea Raicu a găsit în ghete o nuia drept cadou.

Aceasta a spus că păţania de atunci reprezintă cea mai puternică amintire a ei legată de ziua de Moş Nicolae

„Părinţii mei au încercat să facă o glumă, prin care să-mi arate că Moşul vede tot şi ar trebui să fiu cuminte, dar eu n-am luat-o deloc ca pe o glumă. Aşa că ea a rămas cea mai puternică amintire a mea legată de aceasta zi. Bineînţeles, că după mi-au dat şi alte cadouri spunând că nu le-a pus pe toate în acelaşi loc m-am mai liniştit, dar imaginea nuielei mi-a rămas întipărită în minte aşa că eu am să mă asigur că Moşu’ nu-i va aduce copilului meu niciodată o nuia”, a încheiat vedeta TV.

Citește continuarea