Andreea Raicu, mesaj impresionant după numărul victimelor din Australia! „M-am ingrozit”

Andreea Raicu a postat un mesaj după ce a fost făcut public numărul victimelor din Australia. Totodată, vedeta se roagă pentru ei.

Andreea Raicu, mesaj impresionant: „M-am ingrozit. 7 oameni au murit in ultimele 24…”

„Azi am deschis telefonul dupa cateva zile in care am vrut sa am putina liniste si m-am ingrozit. 7 oameni au murit in ultimele 24 de ore si peste jumatate de miliard de animale au fost omorate in incendiul devastator din Australia. E sfasietor. Sa ne rugam pentru ei.”, este mesajul postat de Andreea Raicu pe Instagram.

Incendiile din Australia continuă să facă victime. Statisticile sunt înfiorătoare. Până acum și-au pierdut viața 24 persoane, iar experți care analizează și monitorizează îndeaproape incendiile din Australia sunt de părere că numărul victimelor din rândul animalelor a ajuns la aproximativ un miliard de vietăți.

View this post on Instagram

Azi am deschis telefonul dupa cateva zile in care am vrut sa am putina liniste si m-am ingrozit. 7 oameni au murit in ultimele 24 de ore si peste jumatate de miliard de animale au fost omorate in incendiul devastator din Australia. E sfasietor. Sa ne rugam pentru ei. 🙏🏻@#Repost @gretathunberg with @get_repost ・・・ Australia is on fire. And the summer there has only just begun. 2019 was a year of record heat and record drought. Today the temperature outside Sydney was 48,9°C. 500 million (!!) animals are estimated dead because of the bushfires. Over 20 people have died and thousands of homes have burned to ground. The fires have spewed 2/3 of the nations national annual CO2 emissions, according to the Sydney Morning Herald. The smoke has covered glaciers in distant New Zealand (!) making them warm and melt faster because of the albedo effect. And yet. All of this still has not resulted in any political action. Because we still fail to make the connection between the climate crisis and increased extreme weather events and nature disasters like the #AustraliaFires That has to change. And it has to change now. My thoughts are with the people of Australia and those affected by these devastating fires.

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

Reamintim că Andreea Raicu a avut probleme de sărbători. Prezentatoarea Tv a scris pe blogul ei că în copilărie a fost pedepsită de părinţii ei pentru că nu a fost cuminte. Astfel, în dimineaţa de Moş Nicolae Andreea Raicu a găsit în ghete o nuia drept cadou.

Aceasta a spus că păţania de atunci reprezintă cea mai puternică amintire a ei legată de ziua de Moş Nicolae

„Părinţii mei au încercat să facă o glumă, prin care să-mi arate că Moşul vede tot şi ar trebui să fiu cuminte, dar eu n-am luat-o deloc ca pe o glumă. Aşa că ea a rămas cea mai puternică amintire a mea legată de aceasta zi. Bineînţeles, că după mi-au dat şi alte cadouri spunând că nu le-a pus pe toate în acelaşi loc m-am mai liniştit, dar imaginea nuielei mi-a rămas întipărită în minte aşa că eu am să mă asigur că Moşu’ nu-i va aduce copilului meu niciodată o nuia”, a încheiat vedeta TV.

Citește continuarea