Andreea Raicu și-a obișnuit de multă vreme fanii cu sinceritatea în ceea ce privește problemele personale prin care a trecut. Cele de-a lungul timpului, sau cele de fiecare zi. Deși este o prezență discretă în spațiul media, un mod de a se “descărca” îl constituie blogul ei. Care nu poate fi catalogat drept asemănător unui jurnal.  Andreea dă sfaturi, face sugestii, ba chiar relatează despre anumite…dureri prin care trece adeseori. Și cum scapă de ele.

Andreea Raicu în ipostaze dificile – Nu are “energie și endorfine”

“Cred că știți deja cât de mult îmi place să fac sport, fie ca e vorba de yoga, antrenamente la sală, alergat în parc…”. Așa își începe relatarea Andreea Raicu pe blogul său. Evidențiind faptul că, în zilele în care nu reușește să facă sport, nu are “energie și endorfine”. Iată însă că această plăcere a Andreei de a face mișcare are și un revers. Și anume durerile musculare, care intervin atunci când Andreea face sport prea intens. “Nu mă refer la febra musculară normală după un antrenament, pe care o mai poți trece cu vederea. Și care nu te anchilozează complet. Ci la acele dureri musculare, cum este durerea de spate. Care te împiedică uneori să te miști în voie”. 

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Andreea a început să fie dependentă de sport intens în perioada în care făcea emisiunea Big Brother. Avea un program foarte încărcat și singura ei sursă de energie era sportul. Fapt ce nu s-a schimbat nici în prezent. Oricât de atentă ar fi Andreea, nu poate evita durerile post-sport. “Câteva zile mă mișc teribil de greu, dureri ascuțite mă lovesc chiar și când fac lucruri simple. Precum să mă aplec să iau ceva de jos sau să urc în mașină”, scrie vedeta.  Cum scapă de așa ceva? A încercat tot felul de leacuri băbești – după cum se exprimă pe blog. Iar acum a descoperit ceva, o soluție, care sună a reclamă.

Și mai că suntem tentați să credem altceva. Și anume că povestea cu durerile musculare se învârte tocmai în jurul acestei soluții-minune. Oricum ar fi, bine că am aflat că are și ea dureri musculare, ca orice muritor de rând. “Și, cel mai important, pot să mă întorc din nou la sală”, mai zice vedeta într-un final.