evzmonden.ro Web analytics

Andreea Raicu a vorbit despre DRAMA vietii sale: „Am trăit dezamăgiri, lovituri, pierderi care m-au consumat atât de tare încât …”

Andreea Raicu a vorbit despre DRAMA vietii sale: „Am trăit dezamăgiri, lovituri, pierderi care m-au consumat atât de tare încât …”
Andreea Raicu a vorbit despre DRAMA vietii sale: "Am trăit dezamăgiri, lovituri, pierderi care m-au consumat atât de tare încât ..."

Andreea Raicu a trecut prin momente cumplite! Recent, vedeta a publicat un mesaj in care a facut marturisiri incredibile despre perioada care i-a marcat viata.

“Mă uit mereu în urmă, la momentele grele, la experiențele intense pe care mi le-a oferit viață și oricât de dificile au fost știu că sunt singurele moduri prin care pot să cresc, să evoluez și să devin mai bună. Ultimul an a fost plin de astfel de momente care păreau că nu se mai termină indiferent de cât efort am făcut să le evit sau să le rezolv. Am trăit dezamăgiri, lovituri, pierderi care m-au consumat atât de tare încât am renunțat să mă mai lupt, să mai găsesc soluții, iar acela e momentul în care te lași în mâinile lui Dumezeu care ți-a pregătit ceva mai bun și mai potrivit. De multe ori ne incapataman să credem că știm ce e mai bine pentru noi și tot de atâtea ori ne înșelăm amarnic. Alegem să ramanen în zona de confort, fugim cu disperare de schimbări din cauza fricilor și a neîncrederii. Realitatea este că oricât am fugi de ea, schimbarea este o constanța în viață noastră și nu poate aduce decât lucruri bune. Nu va fie frică de schimbări, primiți-le în viață voastră și oricât de greu e, mulțumiți-le celor care, prin comprtamentul lor, de mute ori agresiv, va împing spre aceste ele. Eu una am învățat să o fac când am realizat că inconștient ei au contribuit la evoluția și dezvoltarea mea. “, a povestit Andreea Raicu.

Mai mult decat atat, Andreea Raicu a publicat recent si un mesaj emotionant, odata cu implinirea a zece ani de la pierderea bunicii sale, de care a fost extrem de atasata, potrivit Libertatea.

„Acum 10 ani a plecat unul dintre oamenii pe care i-am iubit cel mai mult şi care m-a învătat multe din ceea ce ştiu azi: dragoste, valori, înţelepciune, curaj, putere, recunoştinţă, fericire, respect, bucurie… şi mult mai multe. Bunica mea era un om incredibil de blând, dar puternic şi frumos în acelaşi timp. Am fost atât de norocoasă să o am atât de mulţi ani alaturi. A avut o viaţă plină timp de 97 de ani… mi-e dor de ea în fiecare zi”, a spus vedeta.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X