Andreea Raicu a rupt tacerea! Marturisiri incredibile despre durerile sale ascunse: ”Acele lucruri nu se vor schimba niciodata!”

Andreea Raicu si-a deschis sufletul si a oferit dezvaluiri sincere despre durerile sale, cat si despre complexele peste care a reusit sa treaca de-a lungul timpului.

„Cel mai important lucru pentru mine a fost împăcarea. Împăcarea cu mine, cu cine sunt eu, cu ceea ce sunt eu în totalitate, pentru că toată viața mea am încercat să fiu altceva. Nu îmi acceptam felul în care arătam. Deşi făceam reclamă la lenjerie intimă nu eram deloc în acceptarea corpului meu deoarece realitatea în care trăim, nu este întotdeauna realitatea din capul nostru. Pentru că ea se creează în funcţie de lucrurile care ni s-au spus în copilărie. Nu îmi plăcea faptul că aveam genunchii foarte mari sau că aveam şoldurile foarte mari. Şi indiferent cât de mult ai slăbi şi cât de multe proceduri ai face, acele lucruri nu se vor schimba niciodată”, a marturisit Andreea Raicu pe pagina ei personala.

Întotdeauna am considerat că bunătatea te face să fii mai frumos.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

“Şi singurul lucru la care poţi să recurgi este acceptarea. În momentul în care eşti armonizat şi lucrurile pe care ţi le doreşti și pe care le simţi în interior, se reflectă în exterior, atunci poți spune că eşti în echilibru.(…) Întotdeauna am considerat că bunătatea te face să fii mai frumos. Recunoşţinţa este extrem de importantă şi noi nu am fost educati în acest fel. În ziua de astăzi, când am înţeles ce înseamnă recunostinţă, am impresia că a fost mai mult teorie, decât practică. Recunoştinţa te face sa fii mai frumos şi mai relaxat. Orice persoană când râde este mai frumoasă şi liberă, pentru că nouă întotdeauna ne place să ne întâlnim cu oameni care să ne reflecte părţile mai frumoase” a mai spus Andreea Raicu.