Andreea Raicu a oferit dezvaluiri mult asteptate in randul fanilor! In sfarsit, vedeta a vorbit despre nunta si SARCINA: “Daca ar fi sa ma marit…”

Chiar daca in urma cu ceva timp declara ca nu se vede mamica, Andreea Raicu viseaza acum la o nunta ca in basme si isi doreste din suflet sa ramana insarcinata. Vedeta nu este insarcinata, potrivit spuselor sale!

„Am avut şi etapa în care îmi doream o nuntă mare de tot. Dacă ar fi să mă mărit acum ar fi o petrecere la care aş chema doar persoanele apropiate. Da, mă gândesc să fiu mamă. Nu sunt însărcinată. Nu încă”, a spus Andreea Raicu.

Citește și: Cel mai mare Târg de Nunți din Europa de Est va avea loc în acest weekend la Romexpo!

Reamintim ca in urma cu ceva vreme Andreea Raicu nu se imagina in postura de mama, ba chiar a dezvaluit si motivele sale: „Nu vreau să par într-un fel, ador copiii, dar cred că un copil nu trebuie să vină pe lume pentru că e vârsta, pentru că asta îţi impune societatea, trebuie să vină din motivele unei familii potrivite şi fericite. Nu este o jucărie! Este chiar un gest egoist să faci un copil dacă nu îndeplineşti nişte condiţii”, a declarat fostul manechin, Andreea Raicu, potrivit Spynews.