Andreea Raicu a oferit dezvaluiri mult asteptate in randul fanilor! In sfarsit, vedeta a vorbit despre nunta si SARCINA: “Daca ar fi sa ma marit…”

Chiar daca in urma cu ceva timp declara ca nu se vede mamica, Andreea Raicu viseaza acum la o nunta ca in basme si isi doreste din suflet sa ramana insarcinata. Vedeta nu este insarcinata, potrivit spuselor sale!

„Am avut şi etapa în care îmi doream o nuntă mare de tot. Dacă ar fi să mă mărit acum ar fi o petrecere la care aş chema doar persoanele apropiate. Da, mă gândesc să fiu mamă. Nu sunt însărcinată. Nu încă”, a spus Andreea Raicu.

Citește și: Tiroida după sarcină: de ce este bine să faci un control endocrinologic după naștere?

Reamintim ca in urma cu ceva vreme Andreea Raicu nu se imagina in postura de mama, ba chiar a dezvaluit si motivele sale: „Nu vreau să par într-un fel, ador copiii, dar cred că un copil nu trebuie să vină pe lume pentru că e vârsta, pentru că asta îţi impune societatea, trebuie să vină din motivele unei familii potrivite şi fericite. Nu este o jucărie! Este chiar un gest egoist să faci un copil dacă nu îndeplineşti nişte condiţii”, a declarat fostul manechin, Andreea Raicu, potrivit Spynews.