Andreea Marin, vedeta de televiziune, a postat pe contul său de socializare o fotografie cu o fată blondă ce-i seamănă perfect. Din imagine, asemănarea dintre cele două este izbitoare și, cu ușurință ai spune despre Andreea și Cristina că seamănă ca două picături de anpă.

Zilele trecute, Cristina și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andreea Marin a postat imaginea pe o rețea de socializare. Trebuie să recunoaștem că la cei 39 de ani, sora Andreei Marin arată extraordinar de bine. Este cel puțin la fel de cuceritoare precum celebra sa soră.

Mulți dintre fanii vedetei au remarcat asemănarea dintre cele două și au apreciat cât de încântătoare sunt.

Citește și: Cum arata barbatul ideal in viziunea Andreei Marin: "Fără aceste calități, nu văd decât slăbiciuni"

„Foarte frumoase, același zâmbet și sclipiri în ochi. La mulți ani”, a fost mesajul unei admiratoare.

Reamintim că după divorț, Andreea Marin și Ștefan Bănică au rămas în relații bune, de dragul fetiței lor, Violeta.

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică:„Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. (…) Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți. Nu poți să abandonezi vasul la primul val. (…) Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat”, a declarat Andreea Marin în exclusivitate pentru sursa citată.