Andreea Marin șochează din nou: “E primul nostru interviu împreună, sper că nu și ultimul”, și-a început Andree Marin discursul.

Un interviu cu Andreea Marin nu este niciodată plictisitor. Controversata vedetă a oferit primul interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, la un eveniment caritabil dedicat regretatului designer Răzvan Ciobanu. Ea și Adrian au divulgat amănunte despre relația lor.

 Iată ce a spus iubitul Andreei despre frumoasa lui parteneră

E primul nostru interviu împreună, sper că nu și ultimul”, a glumit Andreea Marin.

Redăm interviul integral realizat de Antena Stars:

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

„N-aș spune că e un eveniment monden. Aș spune că e un eveniment de suflet având în vedere scopul acestei seri. În primul rând, suntem alături de părinții lui Răzvan Ciobanu și mi se pare foarte impresionantă seara aceasta. Un omagiu adus creației lui și omului ce a fost. Cred că la un moment dat trebuie să trecem de toată această rumoare și toată această poveste care nu se mai termină din paginile ziarelor și trebuie să realizăm că un om lasă ceva în urmă și accentul trebuie pus pe asta, nimic altceva”.

“Noi suntem mai tot timpul împreună, însă nu neapărat atunci când e ceva legat de muncă. Atunci fiecare are poveștile sale de rezolvat. E o alegere a fiecăruia. Până la urmă fiecare are meseria lui, fiecare alege cât vrea să fie de expus reflectoarelor sau camerelor de luat vederi, iar Adrian nu are o muncă în fața reflectoarelor și nici nu-și dorește asta”, a spus Andreea Marin.

Reporter: Cum e să fi iubitul Andreei Marin? Cum e Andreea acasă? Nu ceva intim, ceva de suflet, ceva ce nu trece de sticlă, ceva ce poți să simți doar tu sau fiica ei.

Adrian Brâncoveanu: “Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult mai naturală, mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”

Reporter: Auzi, când erai tu mai mic, te uitai la “Surprize, surpize”?

Adrian Brâncoveanu: “Nu aveam televizor… Glumesc. Bineînțeles că ne cunoșteam dinainte prin intermediul micului ecran”

Reporter: Și credeai vreodată că vei ajunge iubitul Andreei Marin?

Adrian Brâncoveanu: “Sincer? Eu cred orice. Poți fi orice, poți face orice, nimic nu este imposibil. Este o naturalețe pe care o putem trăi, o trăim în doi. E o poveste”

Reporter: Care este lucrul care vă place cel mai mult la Andreea?

Adrian Brâncoveanu: “Sufletul și viziunea. Viziunea, nu în termeni tehnici, ci spirituali”

Reporter: Când ai început să-l iei la evenimente, a răspuns din prima deschis, pentru că nu e obișnuit cu așa ceva?

Andreea Marin: “Tocmai de aceea nu facem abuz de astfel de ocazii. Nici pe mine nu mă vezi des la evenimente mondene, mă vezi la evenimente care au un scop nobil sau un scop legat de social. Mondenitatea nu e alegerea mea”