evzmonden.ro Web analytics

Andreea Marin și-a revenit DUPĂ DESPĂRȚIRE și se mărită din nou? Mesajul ei i-a ȘOCAT pe mulți!

Andreea Marin și-a revenit DUPĂ DESPĂRȚIRE și se mărită din nou? Mesajul ei i-a ȘOCAT pe mulți!
Andreea Marin și-a revenit DUPĂ DESPĂRȚIRE și se mărită din nou? Mesajul ei i-a ȘOCAT pe mulți!
După trei căsnicii eșuate, Andreea Marin a lansat pe contul personal de socializare vestea surpriză. Fosta „Zână a Surprizelor” a scris un mesaj emoționant în care vorbește despre un moment extraordinar ce va avea loc joi. 

”Mi-am dorit să vă spun prin viu grai ceea ce simt în acest moment. Să ne putem privi în ochi şi să ne sprijinim, reciproc, de privirea celuilalt îndreptata spre noi. Săptămâna aceasta, un moment extraordinar, gândit cu sufletul, va avea loc la capătul firului roşu, unde voi fi de găsit, în miezul zilei de joi. Nu vom putea fi cu toţii acolo. Dar vă promit că vom simţi cu toţii emoţia profundă a momentului, surprins în imagini ce vă vor fi dăruite ulterior şi pe care nu le veţi putea uita uşor. Uneori, nu e nevoie decât de 2 oameni, ţinându-se de mâini, privindu-se în ochi, dezbrăcându-se de orice i-ar putea împiedica să atingă maxima emoţie şi pura sinceritate. Uneori, totul porneşte de la ceva neaşteptat. Căci aşa e viaţa. Şi ajunge, la fel de neaşteptat, până departe. Am ales un loc special pentru mine pentru ziua de joi, cu semnificaţie la nivel personal. Voi avea alături o mână de oameni apropiaţi şi colegi din domeniul meu, doar pe cei ce vor simţi să îmi fie aproape. La capătul firului roşu”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X