}

Andreea Marin, SECRETELE relației actuale: „Sper să reuşesc…!”

Andreea Marin, SECRETELE relației actuale: „Sper să reuşesc…!”
Andreea Marin, SECRETELE relației actuale: „Sper să reuşesc...!”
Autor:

În cadrul unui eveniment, Andreea Marin a oferit un interviu, în care a vorbit despre secretele relației actuale. După mai multe căsnicii eșuate, vedeta TV speră ca de această dată să reuşească să transmită emoție pozitivă şi dorinţă de a merge alături de noua cucerire din nou la altar.

„Frumuseţea e în noi şi nu în aparenţe. Sunt oameni care au depăşit limite, au trecut prin greu, dar au plecat ai departe şi nu se plâng. Demnitatea aceasta ar trebui să o învăţăm de la ei. Cu toţii avem momente de cădere, necazuri, momente în care nu ne simţim bine cu noi înşine. Sper să reuşesc să transmit puţină emoție pozitivă şi dorinţă de a merge mai departe”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

„Şi eu am trecut prin greu şi ştiu cum e. Ar fi fost mai frumos să nu se întâmple. Omul meu drag nu e aici, e peste mări şi ţări, dar vom fi împreună peste câteva zile”, a mai spus Andreea Marin.

Reamintim că Andreea Marin a dezvăluit recent cum decurge relația cu iubitul și ce planuri au pentru următoarea perioadă. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a recunoscut că își dorește un copil, dacă Dumnezeu vrea asta.  Andreea Marin a fost întrebată despre o eventuală nuntă cu actualul său iubit, Adrian Brâncoveanu, iar vedeta a fost extrem de sinceră, potrivit libertatea.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X