evzmonden.ro Web analytics

Andreea Marin se transformă pentru soțul mai tânăr. Secretul ei merită păstrat!

‘Sunt un alt om. Şi nu doar pentru că arăt mai bine, ci pentru că m-am împăcat cu mine însămi’

Andreea Marin se transformă pentru soțul mai tânăr. Secretul ei merită păstrat!
Andreea Marin se transformă pentru soțul mai tânăr. Secretul ei merită păstrat!

Andreea Marin se transformă pentru soțul ei mai tânăr. La 41 de ani, Andreea are o siluetă demnă de invidiat. Vedeta nu a avut niciodată probleme mari de greutate, iar  cu toate acestea, fosta „Zână a Surprizelor” considera că cinci mese pe zi fac minuni pentru trupul său.

”Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de el ca de ciumă -, ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi complecşi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14 după amiază. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahpăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des, doar la o adică…Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convis că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep. Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport.
Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa. Voi avea tăria să mă ridic acum din pat? Voi sări peste ora de aerobic sau mă voi ţine de program, aşa cum mi-am promis aseară? Cât voi mai rezista să trec pe lângă cofetărie fără să-ntorc capul spre vitrină? O să încetez vreodată cu văciăreala? Vă sigur, o să vina ziua în care o să spuneţi: ‘Sunt un alt om. Şi nu doar pentru că arăt mai bine, ci pentru că m-am împăcat cu mine însămi”, a spus atunci  Andreea Marin într-un video postat pe Facebook.

andrea

Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, iar anunțul a fost făcut chiar de Tuncay, pe un site de socializare: „Dragi prieteni, am avut o relaţie bună cu Andreea până acum. Mi-am dorit mereu să ţin departe această relaţie de publicitate. Din acest motiv, nu am vorbit niciodată despre relaţia noastră nicăieri. Am făcut paşi serioşi în relaţie în privat. Suntem amândoi persoane mature. În fiecare pas făcut ţinem cont şi de familiile noastre. Am anunţat logodna mea cu Andreea în trecut, iar acum am onoarea de a vă anunţa despre căsătoria noastră. Voi fi mereu mândru să am o asemenea femeie puternică ca soţie lângă mine. Mulţumesc pentru gândurile bune şi la mulţi ani!”, a scris soţul Andreei Marin pe contul său de socializare.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X