Andreea Marin s-a lăsat fotografiată în costum de baie. Iată imaginile cu care vedeta a încins atmosfera

Andreea Marin s-a lăsat fotografiată în costum de baie. În această perioadă, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, iubitul său, se află într-o vacanță exotică. Ea a mers să vadă o cascadă aflată într-un loc virgin din Bali, s-a dezbrăcat și s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea.

Zâna surprizelor a postat pe contul personal de socializare colajul de fotografii în costum de baie, iar alături, a scris un mesaj, în care le povestește fanilor despre experiența trăită.

O cascadă descoperită într-un loc virgin

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

„O cascadă descoperită într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplator, caci trebuie sa te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, caci simți ca natura cu chip de jungla ascunde ceva prețios la capătul căutării.

Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebatatorite de munte, pana într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se intețea și am bănuit ca acolo se ascunde o comoara: un colt de rai! În curând, filmul acestei mici aventuri în Bali! @ Bali”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor.

Sursă foto: Facebook/ Andreea Marin