Andreea Marin își menține tenul tânăr cu un SECRET de la BUNICA ei! ”Și mama folosea…”

Andreea Marin își menține tenul tânăr cu un SECRET de la BUNICA ei! ”Și mama folosea…”
Andreea Marin își menține tenul tânăr cu un SECRET de la BUNICA ei! ”Și mama folosea...”
Autor:

Invitată la un eveniment dedicat frumuseții, Andreea Marin a dezvăluit ce a învățat de la bunicile ei când vine vorba de frumusețe.

02_andreea-marin

„Mi-aş dori tare mult că în definiţia frumuseţii să se afle omul care ştie să îmbătrânească frumos şi demn, vertical, cu elegantă în atitudinea faţă de întâmplările vieţii şi cu o forţă de a trece peste orice moment dificil. Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant şi demn, trăind o viaţă cu moderaţie, fără excese şi având două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfinţenie, pentru îngrijirea lor: îşi ţineau tenul curat, nu adormeau fără a folosi un lapte pentru faţă pentru curăţarea porilor.

De asemenea, foloseau o crema simplă pentru hidratare. La fel şi mama. Orice descoperire în domeniu în plus e un bun câştigat. Dar, fără aceşti doi paşi de bază – un demachiant bun şi o cremă de hidratare de calitate, mai ales în mediul viciat în care trăim azi – nu poţi spune că îi dau tenului tău o şansă reală să înainteze frumos în timp. Asta e lecţia moştenită de mine de la femeile dragi din viaţă mea”, a spus Andreea Marin.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X