Andreea Marin, RADIAZĂ DE FERICIRE! Vedeta a făcut MĂRTURISIRI INCENDIARE: „ Mă simt iubită și iubesc…”

Andreea Marin, RADIAZĂ DE FERICIRE! Vedeta a făcut MĂRTURISIRI INCENDIARE: „ Mă simt iubită și iubesc…”
Andreea Marin, RADIAZĂ DE FERICIRE! Vedeta a făcut MĂRTURISIRI INCENDIARE: „ Mă simt iubită și iubesc...”
Autor:

Andreea Marin, RADIAZĂ DE FERICIRE! Multe vedete apelează la tratamente pentru întinerire, iar Andreea Marin,  fosta moderatoare a emisiunii ”Surprize, surprize”,  difuzată de canalul TVR 1, în vârstă de 44 ani, a dezvăluit că a căpăta din nou un aspect de tinerețe datorită iubirii.

Andreea Marin, fost jurat în emisiunea „Uite cine dansează!”, a vorbit pentru „Agenția VIP” despre amănunte mai puțin știute din viața ei. Este vorba despre aspectul său fizic.

„E, am mai întinerit și eu. Da, recunosc asta (n.r. că dragostea o întinerește). Știi cum e, acum ori niciodată! Ce-i drept, eu cred că fericirea se vede pe chipul omului. (…) Am mai crescut și eu și sunt femeie fericită la casa ei. Ce-i drept, mă simt bine în pielea mea, mă simt iubită și iubesc. În același timp, îmi doresc să fiu cât mai mult timp tânără pentru fetița mea. Vreau să fiu un model pentru ea. Acum a început și ea să se uite pe masa mea de machiaj și să aleagă… Se poate uita, dar încă nu are voie să aleagă”, a povestit Andreea Marin, la „Agenția VIP”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Mi-e SCIRBA de ipocrite si PROFITOARE.Vad ca agasati publicul cu marile”vedete”din tara:marin,radulescu,pestritiu,aia care tot ajunge la spital,udrea,turcan,rifai,vilcan cu nauca aia a lui de nevasta care se tot maimutzareste de-ti vine rau,etc.Bine,daca nu aveti subiecte interesante si continuati cu articole de acest gen,menite sa-ti intoarca si matzele pe dos,apai am hotarit ca o sa va scriu si eu numai comentarii negative.Avem oameni inteligenti cu realizari deosebite,romanii nici nu-si cunosc valorile si voi ne intoxicati cu shtoarfe ieftine,lipsite de cel mai elementar bun simt,de IQ nu pomenesc ca acolo e jale.Stiti care-i culmea?Ca proastele astea nici nu-si dau seama ca-s duse cu capu’,ele-si imagineaa ca-s invidiate,realizate,fericite,etc.Bai,daca toate sinteti asa de fericite,de ce simtiti nevoia sa fiti bagate-n seama si sa va laudati aiurea?Sint destui copii in tara saraci,flaminzi si fara parinti multi dintre ei,iar voi,shtoarfele”vedete”TREBUIE sa va dati in spectacol ca altfel v-ati lins pe bot de bani din diverse contracte.Faceti voluntariat si ajutati copiii necajiti si sa vedeti ce reclama e aia,da’din voluntariat nu ies bani,iar voi sintet prea „duamne”ca sa va „muldalitzi manichiura”cu copiii jegosi care de cele mai multe ori adorm nemincati….Vai de capu’ vostru.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X