Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, a făcut confesiuni despre relația pe care o are cu iubitul său,  Adrian Brâncoveanu, în platoul emisiunii „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

„E o relaţie frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relaţie constructivă, plină de iubire. E discret. Am învăţat în timp că e mai bine aşa. Eu sunt un om care vorbeşte despre orice, fără bariere. Dar, la un moment dat, când bunele tale intenţii sunt interpretate cu rea voinţă, îţi spui: „Gata. Mai bine tac. E mai bine aşa”… E o relaţie mai profundă. Suntem un cuplu ce trăieşte o relaţie elegantă”, a declarat Andreea Marin, potrivit spynews.ro.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

În aceeași emisiune, vedeta TV a vorbit și despre fiica sa, Violeta: „Mi-o amintesc pe Violeta la doi anişori, când m-am plâns că nu mai pot căra sania pe care se afla, în parc. Abia învăţase să vorbească practic. Mi-a dat replica „Mami, nu există nu se poate”.

Tot auzind vorbele astea de la mine… În momentul în care copilul tău începe să-ţi dea replici mature, îţi creează o responsabilitate şi te face să înţelegi că nu mai poţi să te păcăleşti pe tine şi nici pe piticul de lângă tine”, a mai spus Andreea Marin, conform aceleiași surse.

Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Fosta ”zână” este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.