Andreea Marin, mesaj neașteptat pe Facebook. În urmă cu câteva ore, Andreea Marin a scris un mesaj în mediul online, prin care spune oamenilor motivul pentru care trebuie să meargă la cinema să o vadă pe frumoasa actriță Dana Rogoz în personajul său, MO.

Fosta zână a surprizelor spune că personajul Danei „te cucerește, te răscolește, te intrigă, te ține pe jar, te face să-l iubești, să-ți dorești să intri în poveste cu sentimente de părinte protector, de ghid in alegeri de viață…”

„Nu va lăsați păcăliți de fata cea firavă, cu trup, glas si chip de copil frumos, bland si senin, fata pentru care timpul nu trece, chiar daca intre timp a devenit mamă. Dana Rogoz cea de azi e Femeie si Actrita in toata puterea cuvântului, matură,, cu o forță incredibilă si o capacitate de invidiat de a transmite sentimente contradictorii, puternice, dureroase sau de o gingășie rara, ascunsă sub platoșa sub care stă pitit ghemul de probleme de suflet nerezolvate. Personajul său, MO, te cucerește, te răscolește, te intrigă, te ține pe jar, te face să-l iubești, să-ți dorești să intri in poveste cu sentimente de părinte protector, de ghid in alegeri de viață… Vrei să te pui stavilă in fața ei : “MO, nu, oprește-te, pe aici nu se trece!” Dar MO e acolo pentru noi sa ne deschida ochii asupra lumii in care trăim, sa ne responsabilizeze, sa ne frângă inimile că nu ne uităm destul in oglinzi, să ne înțelegem îndeajuns, să le fim celor dragi, incepand cu copiii noștri, cât de aproape posibil mereu, pentru a-i ghida, sprijini, înțelege. Mama fetei răzvrătite MO nu apare in film. Atunci de ce m-am gândit atat de mult la ea, ca și si cum ar fi fost mereu in planul doi, in fiecare scenă, in fiecare imagine? Ca mamă, am simțit filmul adânc, ca pe o lecție pe care e necesar sa o parcurg. MO, îți multumesc! Intregii echipe felicitari! Mergeti la cinema! #mofilmul Dana Rogoz”, este mesajul postat de Andreea Marin pe Facebook.